KRABBELS                       

Bij het verzamelen en uitzoeken van wat Aart allemaal digitaal heeft vastgelegd, kwam ik ook deze "krabbels" zoals hij ze zelf noemde tegen. Er moeten er nog meer zijn maar die heb ik nog niet gevonden. Komen ze boven water dan zet ik ze er natuurlijk bij.

Hier volgen Aart's "krabbels":
Begin                                               

Jaren geleden ben ik ooit eens begonnen om wat gedachtenspinsels op papier te schrijven. Deze hersenspinsels heb in toen de titel 'Krabbels' gegeven. De eerste pogingen zijn nog met de vulpen gemaakt. Helaas is dat schrift nergens meer terug te vinden.

Daarna kwam de eerste werkende computer, Dragon 32, inderdaad met 32 kb als geheugen en een cassetterecorder als harde schijf. Hierbij was een printer die met een pennetje de teksten op een rol papier van ongeveer WC-formaat uitprintte. Hiervan is nog iets bewaard gebleven. Deze gedachten zijn in op de volgende bladzijden weergegeven.

Dan volgt er weer een hele tijd niets. Ik heb in die tijd wel heel af en toe iets geschreven maar ook dat is nergens terug te vinden. Misschien dat deze zoveelste poging iets meer succes heeft.

Optimist Lente Eten Dooi
Twaal en een half plus één klooster de appelboom Vanzelfsprekend