Nieuwsbrief 6

 

 

Leiden, zondag 20 juli 2003 

 

Onderwerp: Nieuwsbrief Aart - 6

 

 

Beste allemaal,

  

In de vorige nieuwsbrief was iets van optimisme te speuren omdat de tumor in mijn slokdarm niet meer aantoonbaar was. Helaas moet ik jullie nu meedelen dat dit optimisme wat voorbarig geweest is.

Vanaf het einde van de therapie van het ziekenhuis is weliswaar het slikken steeds beter gaan worden maar de vermoeidheid nam steeds meer toe. Vooral het lopen en bukken werden steeds moeilijker en pijnlijker. Dit heeft ertoe geleid dat mijn fiets al weken in de schuur staat en ik afstanden van meer dan 50 meter in een rolstoel moet doen.

Ik ben met deze klacht naar de huisarts gegaan die vermoedde dat het een uitzaaiing van de kanker in mijn botten zou kunnen zijn. Bloedonderzoek en foto’s die de dag daarop genomen zijn hebben dit bevestigd. Ik ben nu dus weer terug bij af. Weer de onzekerheid, het niet meer weten hoe het verder zal gaan, is weer opnieuw begonnen.

A.s. dinsdag 22 juli word er een botscan van mij gemaakt in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis om precies duidelijk te maken wat er aan de hand is. Intussen is de dosis pijnstillers opgevoerd en gebruik ik een slaapmiddel om de nacht door te komen.

Jullie zijn in de afgelopen maanden een enorme steun voor Coby en mij geweest ik hoop dat het zo zal blijven in de toekomst die nu weer heel onzeker is geworden.

Jullie zullen begrijpen dat er weer een reeks van onderzoeken zal komen en als er nieuws is breng ik jullie weer op de hoogte.


Liefs ook namens Coby,

 

Aart.