Nieuwsbrief 5

 

 

Leiden, maandag 9 juni 2003.

 

 

Onderwerp: Nieuwsbrief Aart - 5

 

 

 

Beste allemaal,

 

 

Weer even een berichtje van mij, dit keer met goed nieuws en minder goed nieuws.

Het goede nieuws is dat bij een controle vorige week in het ziekenhuis bleek dat de tumor niet meer aantoonbaar is. De behandeling is dus goed aangeslagen. Als je dan denkt dat we luid toeterend en zingend naar huis zijn gereden dan heb je het mis. Ook hebben we thuis geen fles champagne opengetrokken. We beseffen heel goed dat dit geen einde van het ziekteproces is maar het begin van een heel lange herstelperiode. Het is natuurlijk heel fijn dat je over de toekomst niet meer in termijnen van maanden hoeft te praten.

Het minder goede nieuws is dat het lichamelijk nog steeds niet lekker gaat. Bij alle bijwerkingen die ik nog steeds heb van de therapie kwam daar vorige week een heel zware (darm?)infectie bij en heb ik een aantal dagen met hoge koorts in bed gelegen. Ze hebben een paar maal op het punt gestaan om mij naar het ziekenhuis te vervoeren. Omdat ik ondanks de koorts helder bleef denken is besloten om zo lang mogelijk te proberen thuis te blijven en dat is gelukt. Maar ook dit heeft bijgedragen aan een verdere vermindering van de conditie.

Coby en ik zijn van plan om binnenkort een week in een vakantiehuisje door te brengen om een beetje tot rust te komen van alles wat ons overkomen is. We weten nog niet waar. We nemen in ieder geval de rolstoel mee om te kunnen wandelen.

Jullie lieve aandacht blijft ons nog steeds verrassen. Heel hartelijk bedankt hiervoor. Het is door het grote aantal helaas onmogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken. Ik hoop dat jullie daarvoor begrip zult hebben.

Wel, dat was het weer voor deze keer. Als er weer nieuws is dan horen jullie dat weer. Heel hartelijke groeten en tot ziens.

 

Liefs, ook namens Coby,

Aart